«10 ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ»: ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΕΚΡΙΝΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΒΕΛ.

Οι προφητείες του μοναχού Άβελ δημοσιεύτηκαν από το κανάλι “Beyond History” στην πλατφόρμα Yandex.Zen. Στον κόσμο το όνομα του γέρου ήταν Βασίλι Βασίλιεφ. Γεννήθηκε το 1757, έζησε σχεδόν 90 χρόνια και άφησε προβλέψεις για την τύχη της Ρωσίας.

«Ο Άβελ είπε ότι ο Παύλος Α΄ θα πέθαινε με σκληρό θάνατο στα χέρια των συνωμοτών και μετά από εκατό και πλέον χρόνια η δυναστεία των Ρομανόφ θα τελείωνε τη βασιλεία της… Φαλακρός με τσεκούρι, που θα τον τοποθετούσαν σε ένα κρυστάλλινο φέρετρο.. Θα μαστίγωσε τη Ρωσική Γη, θα έκλεινε εκκλησίες και ναούς … Μετά από 70 χρόνια ερήμωσης,  οι δαίμονες θα εγκαταλείψουν τη Ρωσία. Όσοι μείνουν θα γίνουν μεταμφιέσεις προβάτων», γράφει η πηγή.

Σύμφωνα με διερμηνείς, με αυτόν τον τρόπο ο μοναχός προέβλεψε την εμφάνιση του Βλαντιμίρ Λένιν στον πολιτικό στίβο και τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Ο συγγραφέας του καναλιού ισχυρίζεται ότι ο Άμπελ προέβλεψε επίσης τη βασιλεία του Μπόρις Γέλτσιν, του «γίγαντα», υπό τον οποίο η χώρα θα ήταν «στα πρόθυρα της κατάρρευσης».

l

Στη συνέχεια, το κανάλι παραθέτει την προφητεία: «Ο γίγαντας θα το φέρει στους ώμους ενός μισοφαλακρού, μισοτριχωτού άνδρα… θα παραμείνει άγνωστος για πολύ καιρό και μετά θα παίξει το ρόλο του υπηρέτη. Θα αλλάξει την εμφάνισή του δύο φορές».

Αυτός ο ηγεμόνας, σύμφωνα με την προφητεία, θα είναι από το νότο. Μετά από αυτόν θα έρθει στην εξουσία ένα άλλο άτομο, που θα αποδειχτεί νέος και άπειρος.

«Θα βάλουν στον θρόνο έναν μη έξυπνο νεαρό, αλλά θα περάσει λίγος καιρός και θα κηρυχθεί απατεώνας μαζί με τη συνοδεία του και θα διωχθεί. Και μετά από αυτόν, θα έρθουν τα πιο τρομερά για τη Ρωσία, δέκα βασιλιάδες για μια ώρα, τριάντα τύραννοι για μια ώρα », προέβλεψε ο γέροντας.

Μετά από μια εποχή αναταραχών, θα αρχίσει επιτέλους η ευημερία στη χώρα. που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

« Η Ρωσία θα είναι τότε μεγάλη, ρίχνοντας τον άθεο ζυγό. Και θα βασιλεύσει χίλια πενήντα χρόνια, και τότε θα μείνουν 8400 χρόνια από τον Αδάμ. Και τότε οι νεκροί θα αναστηθούν, και οι ζωντανοί θα ανανεωθούν, και θα υπάρξει λύση για όλους και διαίρεση για όλους …»

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του καναλιού, ο «μισός φαλακρός, μισός τριχωτός» κυβερνήτης, ο οποίος κουβαλήθηκε στους ώμους του «γίγαντα», είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αλλά οι συνδρομητές δεν συμφώνησαν με τον συγγραφέα. Σημείωσαν ότι ο σημερινός αρχηγός του κράτους δεν είναι καθόλου ιθαγενής των νότιων περιοχών – γεννήθηκε στην Αγία Πετρούπολη. Επιπλέον, η προφητεία κάνει λόγο για αλλαγή στην εμφάνιση. Ως εκ τούτου, οι σχολιαστές πρότειναν ότι ο «γίγαντας» είναι ο Λεονίντ Μπρέζνιεφ και ο ηγεμόνας που «άλλαξε την εμφάνισή του» είναι ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος ήταν πρώτα ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΣΕ της ΕΣΣΔ και στη συνέχεια έγινε ο πρώτος και τελευταίος πρόεδρος της ΕΣΣΔ. Έτσι, όλα τα μεγάλα προβλήματα για τη χώρα μας είναι ήδη πίσω μας. Ταυτόχρονα, ο συγγραφέας του καναλιού δεν παρέχει καμία προφητεία του μοναχού Άβελ σχετικά με το SVO.

Αλλά πολλοί συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανείς υπερβολικά τις προβλέψεις.

« Για κάποιο λόγο δεν εμπιστεύομαι αυτές τις προβλέψεις, υπάρχουν πάρα πολλές από αυτές και πολλές είναι απλά κατασκευασμένες. Γιατί να μαντέψετε τι και πώς; Ας περιμένουμε να δούμε», «..σύμφωνα με τους προσκυνητές καταγράφηκαν οι προβλέψεις, ο προσκυνητής είναι πρώτα απ’ όλα άνθρωπος και όπως κατάλαβε, όπως υπέθεσε, το πέρασε στον υπάλληλο», «Τι, προβλέψεις. πάλι? Ίσως μπορούμε να κάνουμε ένα διάλειμμα μετά το νερό του Τσουμάκ;» – έγραψαν οι χρήστες.

Πηγή Ορθόδοξα Θέματα

Τα σχόλια είναι κλειστά.