Αυστραλία – Ελλάδα 9-6: Επιθετική ανομβρία στέρησε την τετράδα στην Εθνική γυναικών

0

Η Εθνική γυναικών δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω και να μπει στη… ζώνη των μεταλλίων, γνωρίζοντας την ήττα από την Αυστραλία με 9-6 στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.


Ούσα καλή αμυντικά και πολύ κακή επιθετικά η Εθνική Ελλάδας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και έχασε την πρόκριση, χάνοντας με 9-6 από την Αυστραλία στην προημιτελική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αναμφίβολα η Αυστραλία ήταν στα… μέτρα της Ελλάδας στα προημιτελικά, πράγμα το οποίο απεδείχθη και στο κολυμβητήριο του Παρισιού. Η «γαλανόλευκη» μπήκε καλά διαβασμένη στο αμυντικό κομμάτι, περιορίζοντας αρκετά τις επιθετικές επιλογές της Αυστραλίας. Βέβαια, η καλή άμυνα των Ελληνίδων δεν μπόρεσε να συνοδευτεί με καλές επιλογές στην επίθεση.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αρχή (3-0), αλλά βρήκε τις απαντήσεις για να μειώσει στο ελάχιστο (3-2). Μάλιστα, η «γαλανόλευκη» έμεινε… σκιά της Αυστραλίας έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης (4-3).

Η Ελλάδα δεν παρουσίασε το ίδιο… πρόσωπο στην τρίτη περίοδο, βλέποντας την Αυστραλία να παίρνει προβάδισμα τριών τερμάτων (6-3). Η Νικόλ Ελευθεριάδου μείωσε στο τέλος του οκταλέπτου σε 6-4, κρατώντας της ελπίδες της Εθνικής.

Βέβαια, η Αυστραλία έφτασε σε ακόμα ένα double score (8-4) με την υπόθεση πρόκριση να… τελειώνει τρία λεπτά πριν το τέλος του ματς. Η Ελλάδα κατάφερε να μειώσει σε 8-6, με την Αυστραλία να κάνει το 9-6 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η Ελλάδα, τώρα, θα πάει σε αγώνες κατάταξης (5-8) εκεί όπου θ’ αντιμετωπίσει την ομάδα που θα ηττηθεί στον αγώνα Ουγγαρία – ΗΠΑ.

– Advertisement –

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.