Έδειξε τα… δόντια της η κυβέρνηση με την διαδικασία έξωσης αναπήρων

Φτωχοποιημένη οικογένεια βρέθηκε στο στόχαστρο της πολιτείας

 

Τη στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει λόγο για πλεόνασμα το σχέδιό της για πάταξη της… φοροδιαφυγής και για την απώλεια ρευστότητας φαίνεται ότι καλά κρατεί.

Μόνο που για μια ακόμα φορά εν μέσω της προσπάθειας πολλών ανθρώπων και φορέων για αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από στήριξη υλική και ηθική, το μάρμαρο το πληρώνει μια ακόμα φτψχοποιημενη οικογένεια.

Μια οικογένεια ηλικιωμένων αναπήρων στα Άνω Πετράλωνα βρέθηκε απέναντι σε μια ομάδα πάνοπλων αστυνομικών οι οποίοι προφανώς κλήθηκαν να ακολουθήσουν και να εκτελέσουν την εντολή που τους δόθηκε, για έξωση των δύο αυτών ανθρώπων.

Μετά την οικονομική δυσχέρεια στην οποία οδηγήθηκε η συγκεκριμένη οικογένεια αναπήρων όπως και εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν οδηγηθεί σε απόγνωση σε όλη την χώρα εξαιτίας των μνημονίων και των αποτυχημένων χειρισμών όλων των τελευταίων κυβερνήσεων και στα θέματα οικονομίας, η κυβέρνηση της έδωσε το τελειωτικό χτύπημα λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Έτσι το δράμα αυτής της οικογένειας αναπήρων με την διαδικασία της έξωσης γίνεται μεγαλύτερο και αβάσταχτος ο πόνος όπως και μεγαλύτερη γίνεται η οργή της κοινωνίας.

Μιας κοινωνίας που για μια ακόμα φορά διαπιστώνει ότι αυτή η κυβέρνηση των πολλών λαθών και στην προκειμένη περίπτωση δείχνει το σκληρό της πρόσωπο σε οικογένειες που υποφέρουν από την εξαθλίωση λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, αντί να τις περιβάλλει με ιδιαίτερη και μεγαλύτερη ευαισθησία.

Το ποτάμι αλληλεγγύης προς αυτούς τους ανθρώπους που δημιουργήθηκε από κατοίκους της περιοχής μέσα σε λίγα λεπτά απέδειξε ότι η ελληνική κοινωνία διαφωνεί κάθετη και είναι αντίθετη με αυτές τις πολιτικές

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.