Εμφάνιση UFO στην Ουκρανία! «Πάγωσαν» οι στρατιώτες

0

Ένα UFO σε σχήμα δίσκου, εντελώς αθόρυβο, φέρεται να καταγράφηκε στην κάμερα από ουκρανικά στρατεύματα στην Ουκρανία, σε πλάνα που κοινοποιήθηκαν αποκλειστικά στην DailyMail!

«Τι είναι αυτό; Γιατί δεν κινείται;», ακούγονται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να λένε οι άνδρες από το 406ο τάγμα της Ουκρανίας, καθώς είδαν UFO να αιωρείται πάνω από την εμπόλεμη ζώνη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

Ενώ το μέγεθος, το υψόμετρο και το σχήμα του αντικειμένου παραμένουν μυστήριο, το ίδιο το υψόμετρο του drone δείχνει ότι το εμφανές αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο σκάφος σε απόσταση άνω των 30 μιλίων.

Το απόκοσμο βίντεο καταγράφηκε από το 406ο τάγμα αυτόν τον μήνα πάνω από βάση drones.

Με βάση το εύρος θερμοκρασίας του drone θερμικής απεικόνισης, το UFO ήταν πιο ζεστό από το περιβάλλον του («black hot»), αν και ένα κόκκινο «μήνυμα σφάλματος» στην διεπαφή ελέγχου του drone αφήνει άλυτες βασικά ερωτήματα, όπως είπαν οι ειδικοί στην DailyMail!

Δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ το UFO!

Το περιστατικό είναι απλώς η πιο πρόσφατη υπόθεση UFO στο έδαφος της Ουκρανίας,προσθέτοντας βάρος στις μαρτυρίες στρατιωτικών  που έχουν δει UFO να απενεργοποιούν τα πυρηνικά όπλα .

Ένα μέλος του 406ου ουκρανικού τάγματος λέει ότι το αντικείμενο είναι “ένα UFO, σίγουρα”.

«Μένει στη θέση του, στην οθόνη. Κάνε ZOOM», λένε οι στρατιώτες καθώς το βλέπουν!

«Σταματάει, βλέπεις;», συνεχίζουν.

Η συνομιλία τους, που έγινε στην ουκρανική γλώσσα, μεταφράστηκε και επιβεβαιώθηκε από αρκετούς μεταφραστές, οι οποίοι εξέτασαν το βίντεο για λογαριασμό της DailyMail!

Το μυστηριώδες, αερομεταφερόμενο αντικείμενο, αν και ακόμη άγνωστο, μοιάζει εντυπωσιακά με το «Φάντασμα της Βαγδάτης» — το αδύνατο, κυλινδρικό αντικείμενο που εντοπίστηκε πάνω από το Ιράκ  τον Μάιο του 2022 από την υπέρυθρη κάμερα «θερμότητας» ενός drone της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας Reaper.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.