Ένταση με Λατινοπούλου: «Καμία ακροδεξιά δεν υπάρχει στην Ελλάδα»

0

Στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ μίλησε η Ευρωβουλευτής και επικεφαλής του κόμματος «Φωνή Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλώντας μεταξύ άλλων για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και ζητήματα όπως το μεταναστευτικό και η ακρίβεια.

«Όσο περισσότερο μας μαθαίνει ο κόσμος τόσο περισσότερο μας εμπιστεύεται. Τώρα που θα έχουμε την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε μέσα στο ευρωκοινοβούλιο επάξια και με υπερηφάνεια, τους Έλληνες που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, τόσο περισσότερο θα μας μαθαίνουν και θα μας εμπιστεύονται και στο μέλλον. Είναι η αρχή μίας πολύ μεγάλης πορείας για τη «Φωνή Λογικής» ανέφερε, αρχικά η κα Λατινοπούλου.

Όταν δε ρωτήθηκε για το εάν την εκφράζει ο όρος «ακροδεξιά», εκείνη απάντησε:

«Δεν αποδέχομαι για τον εαυτό μου τον όρο «ακροδεξιά». Καταρρέει το αφήγημα της πολυπολιτισμικότητας! Δεν ανεβαίνει η ακροδεξιά, αλλά ανεβαίνει η λογική.

Θεωρώ ότι είναι μία ταμπέλα την οποία βάζουν όσοι δεν θέλουν να υποστηρίξουν τα λογικά σε όσους θεωρούν ότι πρέπει κάτι επιτέλους να αλλάξει. Ούτε η Λεπέν ούτε η Μελόνι είναι ακροδεξιά ας μην γελιόμαστε. Ακροδεξιά δεν υπάρχει ούτε στην Ελλάδα.

Τα επιτελεία μας είναι σε συζητήσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεργαστούμε με γυναίκα. Θα συνεργαστούμε είτε με τη Λεπέν είτε με τη Μελόνι, θα δείξει».

Ακολούθως η κουβέντα επεκτάθηκε στα της Νέας Δημοκρατίας, με την κα Λατινοπούλου να θεωρεί πως με το μεγάλο ζήτημα αυτών των ευρωεκλογών ήταν οι λιγότερες ψήφοι της ΝΔ:

«Η ΝΔ του Μητσοτάκη δεν έχει καμία σχέση με αυτή που ήμουν κάποτε. Και τότε είχαμε την τραγική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οι οποίοι έπρεπε να φύγουν. Έχει κάνει κεντροαριστερή στροφή.

Η πασοκοποίηση συνεχίζεται κανονικότατα. Προχώρησε σε έναν ανασχηματισμό, ο οποίος κλίνεται ξεκάθαρα από αριστερά. Συνεχίζει και δίνει θέσεις σε ανθρώπους που προέρχονται από άλλες θέσεις».

Σε άλλο σημείο υπήρξε μία ένταση με τους δημοσιογράφους, λέγοντάς της πως «πέφτει σε λόγια του αέρα. Αυτό είναι λαϊκισμός χειρίστου επιπέδου. Μη λέμε ανοησίες».

Η ίδια αποκρίθηκε τα εξής:

«Εγώ να ταυτίζομαι με την αριστερά; Εσείς ό,τι λέγατε κατά του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ ήρθε και τα έκανε. Έλεγε ο κ. Μητσοτάκης ότι τα επιδόματα έπρεπε να μειωθούν και πως η επιδοματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λάθος; Τα μείωσε;;».

Ακολούθησε νέα ένταση στον «αέρα» τόσο με αφορμή το πεδίο της οικονομίας όσο και με το μεταναστευτικό

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.