Επενέβη εισαγγελέας κατά του Λ.Αυγενάκη μετά την γενική κατακραυγή για τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου του αεροδρομίου

0

Διαγράφηκε πριν από λίγο από τη ΝΔ ο βουλευτής και πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, μετά το χαστούκι που «έριξε» σε υπάλληλο του αεροδρομίου, επειδή έχασε την πτήση του.

Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Μεταξύ άλλων θα διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αδικήματα όπως:

Βία κατά υπαλλήλο

Διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης

Παράνομη βία

Φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.

Στην περίπτωση που θα χρειαστεί παροχή εξηγήσεων από την πλευρά του κ. Αυγενάκη ή για την άσκηση δίωξης θα απαιτηθεί άρση της βουλευτικής ασυλίας.

«Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου από την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή. Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη.

Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος.

Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας», τονίζει ο Λευτέρης Αυγενάκης ο ίδιος σε ανάρτηση για την απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ.

Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου απο την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή.

Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη.

Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να…

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) July 3, 2024

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κ.Μητσοτάκης το πρωί, ήταν οργισμένος με τη συμπεριφορά του βουλευτή και επί σειρά ετών συνεργάτη του, καθώς ο ίδιος ήθελε να δώσει το στίγμα της αντιμετώπισης των προβλημάτων της καθημερινότητας με την επίσκεψη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.