Επίθεση μεγαλόσωμου σκυλιού σε 9χρονο στο Καματερό

GREECE 24 LOGO

Ο ιδιοκτήτης του τον είχε χωρίς λουρί

Σε εφιαλτική περιπέτεια που είχε σαν αποτέλεσμα να καταλήξει σε νοσοκομείο κατέληξε η έξοδος 9χρονου στο Καματερό προκειμένου να πει τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Το παιδί δέχθηκε επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του. Η επίθεση αυτή οδήγησε τον 9χρονο στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά και για να κάνει τις περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 9χρονος σύμφωνα με μαρτυρίες και πληροφορίες αλλά και τα λεγόμενα του πατέρα του βγήκε για τα κάλαντα μαζί με τα δύο ξαδέλφια του και τη θεία του, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο, ο οποίος κυκλοφορούσε χωρίς λουρί.

Ο πατέρας του ανήλικου μίλησε στο MEGA για τον εφιάλτη που έζησαν τα παιδιά λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους.

«Είχε πάθει σοκ, ούτε καν έκλαιγε όταν ήρθα και τον βρήκα. Κλαίγανε τα ανίψια μου τα οποία δεν είχαν υποστεί κάποιο δάγκωμα αλλά είχαν πάθει ψυχολογικό σοκ και ο μικρός δεν έκλαιγε από το σοκ του. Είχε δύο πληγές στο πόδι, πήγαμε και του κάναμε ράμματα. Δύο πληγές αρκετά βαθιές».

Για τη στιγμή της επίθεσης περιγράφει: «Κυνήγησε και τα άλλα τα παιδιά απλά τον μικρό τον δάγκωσε. Και κρυφτήκανε πίσω από κάτι αυτοκίνητα, έπεσε κάτω η ανιψιά μου και μπήκανε κάποια άλλα σκυλιά τα οποία την γνωρίζουνε και την προφύλαξαν και τότε σταμάτησε».

Αυτά υποστήριξε ο πατέρας του 9χρονου και φυσικά είναι ένα ακόμα περιστατικό με επίθεση σκύλου.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.