Κλειστά σχολεία και σήμερα – Σε ποιες περιοχές το κουδούνι θα χτυπήσει με καθυστέρηση

0
Το κουδούνι δεν θα χτυπήσει σε αρκετά σχολεία την Πέμπτη (11/1) ενώ σε κάποια  τα μαθήματα θα ξεκινήσουν με μια ώρα καθυστέρηση εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, στο Δήμο Φλώρινας στις 9:15 π.μ. θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με απόφαση του δημάρχου Βασίλη Γιαννάκη. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσει και η η λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών, λόγω δυσμενών συνθηκών με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Γ. Στεργίου.

Τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα, με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Ιωάννη Λιάση. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Σαμοθράκη, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου. Επίσης δεν θα λειτουργήσουν οι δημοτικές δομές απασχόλησης των παιδιών και ο παιδικός σταθμός.

Στη Λάρισα αποφασίστηκε από τον δήμαρχο Θανάση Μαμάκο η αναστολή λειτουργίας των παρακάτω σχολικών μονάδων, μέχρι και σήμερα λόγω βλάβης στο σύστημα θέρμανσης:

  • Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας
  • Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας
  • ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ Δήμου Λαρισαίων

Όπως επισημαίνεται, οι εργασίες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης έχουν ξεκινήσει ήδη.

πηγή: https://www.cnn.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.