Ο πόλεμος του Γωγ και του Μαγώγ πλησιάζει;

0

Η ιρανική αποστολή στον ΟΗΕ προειδοποίησε το Ισραήλ ότι μια επίθεση στον Λίβανο θα είχε ως αποτέλεσμα τον τελικό «πόλεμο της εξόντωσης».

«Εάν υπάρξει μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επίθεση, θα ξεσπάσει ο τελικός πόλεμος της εξόντωσης. Όλες οι επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους εμπλοκής όλων των μετώπων αντίστασης (πληρεξούσιων) στη Μέση Ανατολή, βρίσκονται στο τραπέζι».

Αυτή η προειδοποίηση εκδόθηκε από το καθεστώς του Αγιατολάχ μέσω του εκπροσώπου του στον ΟΗΕ, αφού το Ισραήλ συζήτησε ένα πιθανό προληπτικό χτύπημα στη Χεζμπολάχ στον Λίβανο. Οι δυτικές κυβερνήσεις είχαν καλέσει τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν αμέσως τον Λίβανο.

Όλα αυτά ώθησαν τους Ισραηλινούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακόμη και σε ορισμένα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να μιλήσουν για τον προφητευμένο πόλεμο του Γωγ και του Μαγώγ (Ιεζεκιήλ 38).

Πηγές της συριακής αντιπολίτευσης αναφέρουν ότι 45 ειδικοί drones από την Υεμένη και το Ιράν έχουν φτάσει στη νότια Συρία.

Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει μια νέα απόπειρα επίθεσης στο Ισραήλ από το έδαφος της Συρίας, ειδικά εάν το Ισραήλ ξεκινήσει έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας εναντίον της Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.