Παράνοια Κασσελάκη: Να γίνουν τα αλβανικά γλώσσα επιλογής στα ελληνικά σχολεία

0

Κάθε μέρα που περνάει φαίνεται να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κασσελάκης ακολουθώντας την γραμμή Τσίπρα – Κοτζιά που έδωσαν το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια, ο Κασσελάκης πρότεινε να γίνουν τα αλβανικά γλώσσα επιλογής στα σχολεία και τα ελληνικά στην Αλβανία…

Ο άνθρωπος ή είναι διπλωματικά άσχετος και αδαής ή όντως είναι επικίνδυνος. Σε μια χρονική περίοδο που ο Έντι Ράμα κρατάει φυλακισμένο τον εκλεγμένο δήμαρχο Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη προτείνει να βάλουμε τα Αλβανικά στα ελληνικά σχολεία! Την ώρα που οι Αλβανοί έχουν παραδοθεί στην αγκαλιά του Ταγίπ Ερντογάν και της Τουρκίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να θέσουμε σε κίνδυνο την εθνική μας υπόσταση, δήθεν για να δείξει ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι φίλη με τους γείτονές της.

Την ώρα που οι Αλβανοί έχουν συνάψει εμπορικές συμφωνίες και εξοπλιστικά προγράμματα με τους Τούρκους και ο Ερντογάν εξαπλώνει το μουσουλμανικό τόξο μέχρι τα Τίρανα, ο Κασσελάκης θέλει τη διδασκαλία της αλβανικής ως δεύτερης γλώσσας επιλογής.

Όπως εξήγησε κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της αλβανικής κοινότητας στην Ελλάδα, θα πρέπει να δούμε και με διαφορετικούς τρόπους, πιο δημιουργικούς τις σχέσεις των δύο χωρών. Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε ως παράδειγμα το θέμα της επιλογής δεύτερης ξένης γλώσσας. “Εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε τα αλβανικά ως μια γλώσσα επιλογής. Όπως και η Αλβανία έπρεπε να έχει ως γλώσσα επιλογής τα ελληνικά. Σε όλη την επικράτεια της Αλβανίας”.

Σιγά – σιγά λοιπόν μαθαίνουμε και τις πολιτικές θέσεις του κ. Κασσελάκη οι οποίες δεν συνάδουν με τα εθνικά μας συμφέροντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.