«Ποιος κυβερνά πραγματικά την Αμερική;»

0

Το γιατί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αποσύρθηκε ξαφνικά από την εκλογική κούρσα αυτή τη στιγμή εγείρει μια σειρά ερωτημάτων, σύμφωνα με τον Σκοτ ​​Ρίτερ, πρώην αξιωματικό πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και πρώην επιθεωρητή όπλων.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ικανός να είναι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών». Αναμφίβολα. Αλλά εδώ είναι το ερώτημα. Αν είναι ανίκανος να είναι υποψήφιος των Δημοκρατικών, τότε γιατί τον έβαλαν;» είπε ο Ρίτερ, σημειώνοντας ότι τα σημάδια της αδυναμίας του Μπάιντεν ήταν ορατά κατά τη σύνοδο κορυφής της G7 στην Ιταλία τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός ότι ο Μπάιντεν δεν είναι ικανός να είναι πρόεδρος, αλλά εξακολουθεί να του επιτρέπεται να το κάνει, εγείρει το ερώτημα: ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος για τις Ηνωμένες Πολιτείες;

«Ποιος κυβερνά την Αμερική; Γιατί δεν είναι ο Τζο Μπάιντεν – δεν ξέρουμε ποιος είναι. Είναι μια άτυπη ομάδα στελεχών που προέρχονται από αυτό που υποθέτω ότι μπορούμε να ονομάσουμε το κατεστημένο. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να το αποκαλούν βαθιά κατάσταση. Και, είναι οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις», είπε ο Ritter, σημειώνοντας ότι οι «κρίσιμες αποφάσεις διακυβέρνησης» που λαμβάνει η ομάδα είναι «για τον αμερικανικό λαό, αλλά όχι απαραίτητα για λογαριασμό του αμερικανικού λαού».

Περιγράφει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2024 ως «δοκιμή της αμερικανικής δημοκρατίας» και «μια διαμάχη μεταξύ των καθιερωμένων ελίτ που βρίσκονται στο Δημοκρατικό Κόμμα και το «κύμα» του λαϊκισμού με τη μορφή του Ντόναλντ Τραμπ που παίρνει τον έλεγχο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος».

Ωστόσο, ενώ οι Αμερικανοί συνήθως επιτρέπεται να πουν τη γνώμη τους σε αυτή τη διαδικασία, το Δημοκρατικό Κόμμα και οι «ελίτ γνωστοί και άγνωστοι» αποφάσισαν τώρα να παρέμβουν σε αυτή τη διαδικασία και να επιλέξουν τον δικό τους υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές του 2024, κάτι που δεν είναι έτσι. πρέπει να είναι, πιστεύει ο Ritter.

«Η Αμερική βρίσκεται σε κρίση, κρίση δημοκρατίας, κρίση ταυτότητας». Φαίνεται ότι δεν έχουμε λύση, γιατί οι Αμερικανοί ως επί το πλείστον μπερδεύονται, παραπλανούνται και χειραγωγούνται από τις πληροφορίες των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης για να πιστεύουν ότι όλα είναι φυσιολογικά», καταλήγει ο Ritter, ανέφερε το International Sputnik.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.