Πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο φέρει η σορός του 31χρονου – Εκ νέου στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης

0

Πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο φέρει η σορός του 31χρονου, που βρέθηκε χθες το απόγευμα σε βαλτώδη περιοχή ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, όπως προκύπτει, σύμφωνα με την Αστυνομία, από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην Πάτρα.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, επιβεβαιώθηκε ότι η σορός, ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό ελήφθησαν δείγματα γενετικού υλικού.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε ο 31χρονος, διότι, όπως εκτιμάται, θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση.

Ακόμη, αναζητείται και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, διότι μέσα από την συσκευή ότι μπορεί να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.

Όσον αφορά στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Μεσολογγίου.

πηγή: https://www.amna.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.