Σάλος με νέα σειρά του Netflix: Δείχνει τον Μέγα Αλέξανδρο ομοφυλόφιλο

0

Ο Αλέξανδρος μετά από μία πάλη με τον Ηφαιστίωνα, φιλάει στο στόμα και στο σώμα τον φίλο του και ανταλλάσσουν μερικά τρυφερά χάδια στο ντοκιμαντέρ του Netflix

Στο Netflix ξεκίνησε να προβάλλεται στις 31 Ιανουαρίου το ντοκιμαντέρ «Alexander: The Making of a God», το οποίο εξερευνά τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ωστόσο, το γεγονός πως ο μεγάλος στρατιωτικός της αρχαιότητας παρουσιάζεται ως ομοφυλόφιλος, έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Η streaming υπηρεσία αναφέρει στην περίληψη του ντοκιμαντέρ: «Μέσα από συνεντεύξεις και με ειδικούς και καθηλωτικές αναπαραστάσεις, αποκαλύπτεται η μοναδική ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η επιθυμία του να κατακτήσει τον κόσμο».

Η σκηνή που συγκεντρώνει αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκεται στα πρώτα 10 λεπτά του εναρκτήριου επεισοδίου της σειράς, όπου ο Μακεδόνας βασιλιάς μετά από μία πάλη με τον Ηφαιστίωνα, φιλάει στο στόμα και στο σώμα τον φίλο του και ανταλλάσσουν μερικά τρυφερά χάδια, με τον Πτολεμαίο να τους κοιτάει και να λέει στον Αλέξανδρο: «Καλό θα ήταν ο βασιλιάς να φοράει ρούχα».

Πηγή https://www.typosthes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.