Σε άσχημη κατάσταση ο Αμερικανός πρόεδρος: «Δεν άντεξε» ο Τζο Μπάιντεν να παραστεί στο επίσημο δείπνο των G7

0

Αποχώρησε νωρίς ο Αμερικανός πρόεδρος αφού πρώτα «έτρεχαν» να τον καλύψουν οι δυτικοί ηγέτες για την στάση του σε σόου με αλεξιπτωτιστή

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, αποφάσισε να μην παρευρεθεί στο δείπνο που διοργανώνει ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, προς τιμήν των ηγετών της συνόδου κάτι που δείχνει ακόμα μια φορά ότι είναι σε άσχημη κατάσταση από άποψης υγείας.

Ο Μπάιντεν φαίνεται να προτιμά να αναπαυθεί, καθώς το πρόγραμμά του ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο τον τελευταίο καιρό.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται οτι έχει επιδεινωθεί αρκετά η υγεία του προέδρου των ΗΠΑ, ιδίως κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την D-Day με αρκετούς αναλυτές να δηλώνουν ότι θυμίζει την υγεία του Ρούσβελτ λίγο πριν πεθάνει προς το τέλος του Β’ΠΠ.

Μάλιστα εκείνος ο θάνατος είχε οδηγήσει τελικά την Ευρώπη να «χάνει» βαριά, καθώς οδήγησε τις μισές χώρες στα χέρια του Στάλιν.

Η κατάσταση δείχνει να είναι σοβαρή καθώς λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης από το δείπνο ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν φάνηκε να μην καταλαβαίνει τι συνέβαινε γύρω του κατά τη διάρκεια του G7, με τους άλλους δυτικούς ηγέτες να επεμβαίνουν για να τον καλύψουν με τις κινήσεις μεταξύ τους να δείχνουν ότι ήταν σε ετοιμότητα για ένα ακόμα τέτοιου τύπου συμβάν.

Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα τον Εμανουέλ Μακρόν να κάνει σινιάλο στους υπόλοιπους ηγέτες για να επαναφέρουν τον Μπάιντεν στην πραγματικότητα την στιγμή που θα έπρεπε να είχε παρακολουθήσει (κανονικά) το σόου με τους αλεξιπτωτιστές.

🇺🇸🇮🇹‼️🚨 BREAKING: Biden missed the show at the G7 and is still waiting for the jumper.

HAHAHAHA pic.twitter.com/DzqLQvlzHZ

— Lord Bebo (@MyLordBebo) June 13, 2024

Νωρίτερα οι υπόλοιποι ηγέτες των G7 δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν στον στρατιωτικό χαιρετισμό που (για άγνωστο λόγο) επέλεξε να κάνει ο Αμερικανός την στιγμή που προσέρχονταν στο τραπέζι των συζητήσεων.

🇺🇸🇺🇦 Biden saluted Zelensky, instead of a proper greeting.

He does that when he’s lost. https://t.co/wqOc0okNtW pic.twitter.com/ZEAVzxFz5n

— Lord Bebo (@MyLordBebo) June 13, 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.