Στα δύο «κομμένη» η χώρα – Χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα, θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο

0
«Σαρώνει» τη χώρα η κακοκαιρία – Πού υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία, σε ποια λιμάνια είναι δεμένα τα πλοία.

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη χώρα από χθες το μεσημέρι, η οποία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι αύριο με κύρια χαρακτηριστικά της το τσουχτερό κρύο, τους θυελλώδεις ανέμους και τις χιονοπτώσεις.

Στη Βόρεια Ελλάδα το χιόνι πέφτει πυκνό, έχοντας προκαλέσει ήδη αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία, ενώ λόγω των ισχυρών ανέμων στα περισσότερα λιμάνια τα πλοία είναι καθηλωμένα. Οι μετεωρολόγοι, μάλιστα, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο σήμερα να πέσουν χιόνια μέχρι και στην Αττική.

Στα «λευκά» η Θεσσαλονίκη

Στα λευκά «ντύθηκε» η Θεσσαλονίκη αλλά και η βόρεια Ελλάδα γενικότερα, εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα voria.gr, χιονισμένοι είναι οι εξής δήμοι: Ωραιοκάστρου, Πυλαίας – Χορτιάτη, Θέρμης, Λαγκαδά και στις πιο ψηλές περιοχές των δήμων Νεάπολης – Συκεών (Πεύκα, Ρετζίκι) και Παύλου Μελά (Μετέωρα). Μάχη δίνουν τα εκχιονιστικά των δήμων και της Περιφέρειας, ρίχνοντας αλάτι στο οδικό δίκτυο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα typosthes.gr, ακόμα και στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους, χιόνισε με αρκετά καλή ένταση, με τη θερμοκρασία να έχει κάνει βουτιά 18 βαθμών Κελσίου και το θερμόμετρο να πλησιάζει σε μηδενικές θερμοκρασίες.

Επίσης, χιόνια έχουν πέσει σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας, όπως η Κοζάνη, η Βέροια και το Κιλκίς.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της κακοκαιρίας

Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλές περιοχές της χώρας, ιδίως στα κεντρικά και στα βόρεια, αφού πολλοί δρόμοι είναι κλειστοί εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι του Σαββάτου (20/01), η Τροχαία Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων, ότι διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου, στην Επαρχιακή οδό (02) Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου και στην Επαρχιακή οδό Ξηροχωρίου – Προχώματος, στο τμήμα από τη διασταύρωση Βαθυλάκκου – Αγιονερίου έως τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης Ξηροχωρίου, Δήμου Χαλκηδόνος.

Ακόμα, ήδη σε αρκετές περιοχές ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και για τον λόγο αυτό έχουν εκδοθεί σχετικές ανακοινώσεις από τις κατά τόπους αστυνομικές Υπηρεσίας (Γ.Α.Δ. και ΓΕ.Π.Α.Δ.). Έτσι, ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρους άνω του 1,5 τόνου, καθώς και όλων των λεωφορείων, επί της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, από το ύψος του Κόμβου Κ-13 (Νοσοκομείο Αγ. Παύλος) έως το ύψος του Κόμβου Λαχαναγοράς, της εδαφικής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από ώρα 14:00 του Σαββάτου (20-01-2024) έως την ύφεση των καιρικών φαινομένων.

Επιπλέον, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος που δεν είναι εφοδιασμένο με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εξαιρούμενων των οχημάτων τα οποία φέρουν ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα), εκείνα που φέρουν ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου και χαρακτηριστικό Μ+S. απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 3,5 τόνων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (Νομός Θεσσαλονίκης), της εδαφικής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από ώρα 20:30 του Σαββάτου (20-01-2024) έως την ύφεση των καιρικών φαινομένων.

Επίσης, ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης.

Υποχρεωτικός είναι ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εκτός των οχημάτων που φέρουν ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα), σε Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, στην Ημαθία και συγκεκριμένα στην Εγνατία Οδό και στο οδικό δίκτυο των Δήμων Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας καθώς και στο οδικό δίκτυο των Δήμων Πολυγύρου και Αριστοτέλη στη Χαλκιδική, ενώ σε ορισμένα σημεία απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους φορτηγού οχήματος με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 3,5 τόνων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 3,5 τόνων είναι σε ισχύ από τον Κόμβο Παμβώτιδας (χιλιομετρική θέση 72,900) έως και τον Κόμβο Παναγιάς (χιλιομετρική θέση 120,800) του αυτοκινητοδρόμου «Εγνατία Οδός» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παράλληλα, επιβάλλεται υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων ανάλογων αντιολισθητικών μέσων σε όλα τα οχήματα, στο παραπάνω τμήμα του αυτοκινητοδρόμου.

Σε περιοχές των Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς και της Φλώρινας, η κίνηση διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή με ειδικού τύπου ελαστικά, ενώ σε ορισμένα σημεία από τις 20:15 του Σαββάτου (20/01) ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Παράλληλα, ισχύει υποχρεωτικός εφοδιασμός των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα), για το σύνολο των οδικών δικτύων των Π.Ε. Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Απαγορευτικό απόπλου στα περισσότερα λιμάνια της χώρας

Σε ισχύ τέθηκε απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων σε θαλάσσιες περιοχές, οι οποίοι φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Επίσης δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτερύγων για τον Αργοσαρωνικό.

Κλειστές είναι οι συνδέσεις Αγ. Μαρίνα – Στύρα, Βόλος – Σποράδες, Καβάλα – Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα το πρωινό δρομολόγιο θα εκτελεστεί μόνο στη γραμμή Κεραμωτή – Λιμένας Θάσου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλούνται πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία ή τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το επικαιροποιημένο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (της τάξεως των 8 – 10 βαθμών Κελσίου) αναμένεται σε όλη τη χώρα με χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως ορεινά και ημιορεινά.

Παράλληλα επικρατούν θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο ενώ θα εκδηλώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια.

Πιο συγκεκριμένα:

Α. Χιονοπτώσεις:

α) Θα συνεχιστούν στα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης ενώ τη νύχτα προς την Κυριακή (21-01-24) θα χιονίσει και στα πεδινά των περιοχών αυτών καθώς και στα ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Στερεάς Ελλάδος.

β) Από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (21-01-24) οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν στα ορεινά της Πελοποννήσου, της Εύβοιας και της Κρήτης ενώ θα σταματήσουν αρχικά στη Θράκη και από το μεσημέρι βαθμιαία στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία.

γ) Τη Δευτέρα (22-01-24) ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Στερεάς, της Εύβοιας, της Πελοποννήσου και της Κρήτης, οι οποίες από το μεσημέρι σταδιακά θα σταματήσουν.

Β. Θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 8 και τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν:

α) Την Κυριακή (21-01-24) σε ολόκληρο το Αιγαίο.

β) Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (22-01-24) οι θυελλώδεις βοριάδες θα εξασθενήσουν στα 8 μποφόρ, αρχικά στα βόρεια και από τις βραδινές ώρες και στο υπόλοιπο Αιγαίο.

γ) Περαιτέρω εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (23-01-24).

Γ. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα προβλέπονται:

α) Μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (21-01-24) στην Ήπειρο, την ανατολική Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς στις Σποράδες.

γ) Από την αρχή της ημέρας μέχρι αργά το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι τη νύχτα στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Ο καιρός την Κυριακή (21/01) ανά περιοχή από την ΕΜΥ

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται για την Κυριακή (21/01) στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, καθώς και τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, τη Θράκη και πιθανώς στις Σποράδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στη βόρεια Ελλάδα ακόμα και στα πεδινά, στη Θεσσαλία και στη Στερεά στα ορεινά και ημιορεινά και στην Πελοποννήσο, στην Εύβοια και στην Κρήτη στα ορεινά. Σταδιακά θα σταματήσουν στη Θράκη και από το μεσημέρι στη Μακεδονία και στην Ήπειρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στο Αιγαίο 9 μποφόρ και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7, στρεφόμενοι βαθμιαία σε βόρειους με την ίδια ένταση, σύμφωνα με την ημερήσια πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται στα δυτικά από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα και θα κυμανθεί στα βόρεια από τους -6 έως 8 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο, το βόρειο Αιγαίο καισ τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 12 με 14 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 17 με 19.

Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, τις πρωινές ώρες και τις βραδινές ώρες ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά έως 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στα ανατολικά και τα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με χιονόνερο, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα γύρω ορεινά και ημιορεινά και τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανώς μέσα στην πόλη, σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και πιθανώς νωρίς το πρωί μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια, xιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Θρακικό στα 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από – 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ – ΗΠΕΙΡΟΣ – ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στη δυτική Πελοπόνησσο σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα από τα βόρεια και από το μεσημέρι, σταδιακά θα εξασθενήσουν, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.

Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια από 3 έως 11 και εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ – ΕΥΒΟΙΑ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα ισχυρές στην ανατολική Στερεά μέχρι τις πρωινές ώρες, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Στερεάς με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά έως 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ – ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στις Κυκλάδες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βρόχές, αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στην Κρήτη.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 8 με 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές, σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από τα βόρεια και από το μεσημέρι.

Άνεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βορειοανατολικοί 7 με 8 και στα βόρεια τοπικά έως 9 μποφόρ, στα Δωδεκάνησα αρχικώς νοτιοανατολικοί 5 με 7 που από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειων διευθύνσεων.

Θερμοκρασία: Στα βόρεια από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στα νοτιότερα από 11 έως 17 και στα Δωδεκάνησα από 15 έως 19.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους έντονα στην ανατολική Θεσσαλία και πιθανώς στις Σποράδες μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά μέχρι το απόγευμα.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Χιονοπτώσεις αναμένονται για την Κυριακή (21/01) στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου καθώς σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Μακεδονίας και της Θράκης.

Βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν στις υπόλοιπες περιοχές της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς, της ανατολικής Πελοποννήσου, στο Ιόνιο και στο Αιγαίο.

Μετά το πρωί, τα φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά στα ορεινά της Ηπείρου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στο νότιο Ιόνιο. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν, από το μεσημέρι, στην ανατολική Κρήτη και στα νότια Δωδεκάνησα.

Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη όπου οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα Δωδεκάνησα και στην ανατολική Κρήτη θα είναι σχετικά αυξημένες, όμως σταδιακά από το μεσημέρι θα ελαττωθούν.

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -9 έως 2 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη -3 έως 9, στη Θεσσαλία από -1 έως 7, στην Ήπειρο από -1 έως 10, στη Στερεά από 1 έως 10, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 11, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από 3 έως 8, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 13, στις Κυκλάδες από 8 έως 12, στα Δωδεκάνησα από 14 έως 18 και στην Κρήτη από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 μποφόρ και τοπικά 9 μποφόρ, σύμφωνα με την ημερήσια πρόγνωση καιρού από το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείο Αθηνών. Μόνο στην περιοχή των Νοτίων Δωδεκανήσων οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε βόρειους 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές έως ανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές βροχοπτώσεις ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και στα νότια και ανατολικά 5 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Επίσης, στον νομό Θεσσαλονίκης αρχικά αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και χιόνι ή χιονόνερο στις περιοχές χαμηλού υψομέτρου, συμπεριλαμβανομένου και του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Από το πρωί τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σημαντικά και έως το μεσημέρι θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και στα δυτικά 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 0 έως 4 βαθμούς Κελσίου, με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

πηγή: https://www.ieidiseis.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.