Το μήνυμα για το… 2024: «Όπως κάναμε με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο»! ΒΙΝΤΕΟ

0

Όταν ο Κλάους Σβαμπ ανακοίνωνε τι πρέπει να γίνει

«Η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι απαραίτητη. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία όπως κάναμε μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο να κάνουμε μια νέα αρχή στην παγκόσμια συνεργασία μας»!

Αυτό υποστηρίζει ο Κλάους Σβαμπ και οι διεθνιστές του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, βλέποντας στο 2024 ευκαιρία συνεννόησης και παγκόσμιας ειρήνης με την αντίπαλη πλευρά που στηρίζει την Ρωσία και τους συμμάχους της!

Όπως έχει πει σε παλιότερη τοποθέτησή του:

«Έχουμε τώρα ένα παράθυρο ευκαιρίας να δημιουργήσουμε αυτήν την Παγκόσμια Επανεκκίνηση που όλοι μας χρειαζόμαστε…

Αυτή η Παγκόσμια Επανεκκίνηση είναι αναγκαία επειδή έχουμε παρατηρήσει ότι οι πολιτικές που ακολουθούσαμε πριν μας χτυπήσει ο κορωνοϊός δεν δημιουργούν την αναγκαία κοινωνική ένταξη που απαιτείται για την αρμονική κοινωνική ανάπτυξη. Και δεν δημιουργούν την βιωσιμότητα αυτού που κάνουμε.

Σκέφτομαι εδώ την τεχνητή νοημοσύνη, σκέφτομαι το διαδίκτυο των πραγμάτων, τις νέες δυνατότητες που έχουμε με την γενετική μηχανική. Εκείνες οι τεχνολογίες προωθήθηκαν πάρα πολύ από την πανδημία. Γνωρίζουμε ότι πολλά από τα προβλήματα του πλανήτη μπορούν να επιλυθούν μόνο αν εφαρμόσουμε νέες τεχνολογίες και χαίρομαι που βλέπω την Κίνα να δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων της που σχετίζονται με την 4η βιομηχανική επανάσταση.

Έτσι, έχουμε μια σπουδαία ευκαιρία αυτή την στιγμή, όπως είχαμε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, να έχουμε κατά κάποιο τρόπο ένα νέο ξεκίνημα στην παγκόσμια συνεργασία μας, στην παγκοσμιοποίηση, στην διαχείριση των παγκόσμιων υποθέσεών μας…»!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.