Ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα για τον «Δράκο των ασανσέρ» που επιτίθεται σε ανήλικες

0

Ήδη έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα δύο επιθέσεις μέσα σε 24 ώρες με σεξουαλικό κίνητρο και θύματα δύο ανήλικες ηλικίας 13 και 14 ετών

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για τη δράση ενός άνδρα ο οποίος παραφυλάει στις εισόδους πολυκατοικιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και επιτίθεται σε ανήλικα κορίτσια.

Ήδη έχουν καταγραφεί δύο επιθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα σε 24 ώρες και θύματα δύο ανήλικες ηλικίας 13 και 14 ετών, οι οποίες έχουν ήδη προχωρήσει σε καταγγελία στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Δευτέρα στις 22 Ιανουαρίου, 13χρονη ενώ έμπαινε στην πολυκατοικία όπου μένει, ένας άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας (χωρίς ωστόσο να την τραυματίσει τραυματισμό ) την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δύο ημέρες αργότερα, εμφανίστηκε στο Αστυνομικό τμήμα μαζί με τη μητέρα της μία 15χρονη, η οποία μία ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου επιστρέφοντας στο σπίτι της κι ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ανελκυστήρα να ανοίγει και μπαίνει ένας άγνωστος άνδρας. Ο δράστης μιλώντας αγγλικά και σπαστά Ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει. Κατόπιν μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί και γίνονται συνεχείς περιπολίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ο οποίος έχει τρομοκρατήσει τα νεαρά κορίτσια στην περιοχή. Παράλληλα, ελέγχονται κάμερες από καταστήματα της περιοχής που ενδέχεται να δώσουν στοιχεία για την ταυτότητα του «δράκου».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.