Η Ουκρανία βρίσκεται στο τελευταίο της σκέλος, Καλώς ορίσατε στον γκρεμό

0

Η Ουκρανία βρίσκεται στο τελευταίο της σκέλος, η χρηματοδότηση εξαντλείται και το κοινό δεν υποστηρίζει πλέον τον σκοπό.

Η Ουκρανία βρίσκεται στο τελευταίο της σκέλος, η χρηματοδότηση εξαντλείται και το κοινό δεν υποστηρίζει πλέον τον σκοπό.

Ο Τραμπ πρόκειται να κερδίσει τις εκλογές εάν παραμείνει το status quo.

Πώς μπορεί το Deep State να το αποτρέψει αυτό; WW3. Μπορούν να ακυρώσουν τις εκλογές ΚΑΙ να παρέμβουν για να σώσουν την Ουκρανία. Σκότωσε δύο πουλιά με μια πέτρα.

Σήμερα η Ουκρανία εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση χρησιμοποιώντας όπλα του ΝΑΤΟ (Τσεχικά) σε τοποθεσίες αμάχων στο κέντρο της πόλης του Μπέλγκοροντ, σκοτώνοντας 14 πολίτες και 2 παιδιά και τραυματίζοντας πάνω από 100.

Η Ρωσία έχει συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και Ρώσοι αξιωματούχοι κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι είναι οι κύριοι ένοχοι πίσω από τις επιθέσεις. Ο Ρώσος πρεσβευτής Anatoly Antonov μόλις μίλησε στα μέσα ενημέρωσης και είπε ότι οι ΗΠΑ «διεξάγουν έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, ρίχνοντας σύγχρονα δυτικά όπλα στην πρώτη γραμμή κατά των ρωσικών δυνάμεων».

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών  σχολιάζoντας  την επίθεση με πυραύλους Belgorod του ουκρανικού στρατού το Σάββατο, κατέστησε σαφές ότι ο βομβαρδισμός ήταν προσχεδιασμένος και προσεκτικά προετοιμασμένος χαρακτηρίζοντας την Δύση ως συνένοχο στο έγκλημα!

“Σύμβουλοι Βρετανών και ΗΠΑ συμμετείχαν άμεσα στην οργάνωση αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης, υποκινώντας τακτικά τις αρχές της σημερινής Ουκρανίας να διαπράξουν αιματηρά εγκλήματα. Η ευθύνη για αυτό βαρύνει επίσης τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες συνεχίζουν πεισματικά και ανεύθυνα να εξοπλίζουν την ουκρανική κλίκα».

Φαίνεται ότι η Δύση προσπαθεί απελπιστικά να υποκινήσει τη Ρωσία σε αντίποινα και να κλιμακωθεί προκειμένου να δικαιολογήσει την εμπλοκή του ΝΑΤΟ και την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο στρατός της Ουκρανίας είναι κατεστραμμένος και δεν μπορεί να αντέξει πολύ περισσότερο. Η μόνη τους ελπίδα είναι να πείσουν την αμερικανική στρατιωτική πολιτοφυλακή να παρέμβει και να τους αναλάβει.

Η Ουκρανία βρίσκεται στο τελευταίο της σκέλος, η Ρωσία έχει προειδοποιήσει ότι θα ήταν κόκκινη γραμμή εάν χρησιμοποιούνται όπλα του ΝΑΤΟ για επίθεση σε ρωσικό έδαφος.

Απέχουμε μόνο μία ή δύο κακές αποφάσεις από έναν ολοκληρωτικό κινητικό πόλεμο με τη Ρωσία και συνεπώς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δείτε την Ζαχάροβα:

Λάβετε αυτό υπόψη σας καθώς το ΝΑΤΟ, μέσω της Ουκρανίας ως πληρεξούσιος, συνεχίζει να διεξάγει τρομοκρατικές επιθέσεις σε Ρώσους αμάχους. Προσπαθούν να ωθήσουν τον Πούτιν να κάνει κάτι βιαστικό, ώστε να μπορούν να δικαιολογήσουν την επέμβαση, να κάνουν τον πόλεμο τους, να εφαρμόσουν εξουσίες έκτακτης ανάγκης, να διατηρήσουν την εξουσία τους, να εμποδίσουν τον Τραμπ να αναλάβει τα καθήκοντά τους και να εμποδίσουν τη Ρωσία να αποκαλύψει όλα τα υπεράκτια περιουσιακά στοιχεία του Deep State στην Ουκρανία, συγκεκριμένα η βιολογική παραβίαση.

Δεν φαίνεται ότι ακολουθούν τον δρόμο της πανδημίας αυτή την προεκλογική περίοδο. Πηγαίνουν για στρατιωτικό νόμο και παντελή πόλεμο, γιατί ξέρουν ότι αν γίνουν οι εκλογές, ο Τραμπ θα κερδίσει και θα πληρώσουν το απόλυτο τίμημα.

Η Ουκρανία βρίσκεται στο τελευταίο της σκέλος. Καλώς ορίσατε στον γκρεμό

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.