ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΣΙΜΙΚΑ

GREECE 24 LOGO

Υπέστη κάταγμα στην κλείδα στον αγώνα της Λίβερπουλ με Άρσεναλ

 

Χαμένοι της υπόθεσης και οι δύο. Και ο άσος της Λίβερπουλ και της Εθνικής μας Κώστας Τσιμίκας που υπέστη κάταγμα στην κλείδα στο 34ο λεπτό της συνάντησης με την Άρσεναλ αλλά και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το οποίο απ’ ότι φαίνεται δεν θα έχει στην διάθεσή του διεθνή άσο στους αγώνες μπαράζ για πρόκριση στο Euro 2024.

Το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου είναι στις 21 Μαρτίου στον ημιτελικό κόντρα στο Καζακστάν. Αν όλα πάνε καλά και η Ελλάδα προκριθεί, στις 26 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία ή το Λουξεμβούργο για την είσοδο στο Euro 2024.

Ο τραυματισμός του Κώστα Τσιμίκα σημειώθηκε στο 34ο λεπτό κατά ένα περίεργο και απίστευτο τρόπο.

Κοντά στη γραμμή του πλαγίου άουτ, δέχτηκε ένα μαρκάρισμα ο Τσιμίκας. Έπεσε στο έδαφος εκτός αγωνιστικού χώρου και πάνω στον προπονητή του. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχασε την ισορροπία του και γκρεμίστηκε πάνω στον ποδοσφαιριστή του. Ο Τσιμίκας μετά απ’ αυτό ένιωθε έντονους πόνους στον ώμο και αντικαταστάθηκε απ’ τον Τζο Γκόμεζ. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο Σάκα που έκανε το μαρκάρισμα απ’ το οποίο προήλθε ο τραυματισμός, θέλησε να απολογηθεί λέγοντας: «Θέλω να απολογηθώ γι’ αυτό. Δεν το ήθελα φυσικά».

Απ’ την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ που έπεσε πάνω στον Τσιμίκα, τόνισε: «Θα έδινα ευχαρίστως την κλείδα μου αν ο Κώστας θα γινόταν ξανά εντάξει».

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.